Υπηρεσίες 2018-10-31T15:10:35+00:00

WE OFFER A VARIETY OF CREATIVE SERVICES TO SUITE EVERY NEED

Η Software Solution καλύπτει τις απαιτήσεις της αγοράς των επιχειρήσεων, αλλά και των οικονομικών συμβούλων, φοροτεχνικών και δικηγορικών γραφείων σε θέματα λογιστικής, φορολογικής και οικονομικής διαχείρισης. Με υψηλή τεχνογνωσία και γνώση της αγοράς, η Εταιρεία υλοποιεί ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης, έχοντας ως βασική προτεραιότητα την ανάπτυξη τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με την Epsilon Net,παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις GDPR.Για όλες τις σειρές εφαρμογών λογιστικών γραφείων (Extra,Hyper,Pylon),καθώς και για τις εμπορικές εφαρμογές Business,Value,Unit Plus.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Υλοποίηση Custom Εφαρμογών για πλήρη κάλυψη των μηχανογραφικών αναγκών σας:
-ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΡΤΕΛΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΩΝ : Τώρα η ενημέρωση των συναλλασσομένων μας γίνεται εύκολα και γρήγορα χωρίς να απαιτείται βοήθεια απο χρήστη.Αυτοματοποιημένη διαδικασία αποστολής καρτελών βάσει των transaction της ημέρας
-ΚΙΒΩΤΟΠΟΙΗΣΗ : Έλεγχος παραγγελιών αγορών & εισαγωγή σε κιβώτια η παλέτες.Εξαγωγή κατάστασης picking & barcode λίστα προϊόντων.
-WEB CONNECTOR : Η σύνδεση με οποιαδήποτε εφαρμογή τρίτου δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη.B2B, e-shop, βάσεις τρίτων εφαρμογών συνδέονται αρμονικά και ανταλλάσσουν εύκολα και γρήγορα δεδομένα.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Η κατασκευη ιστοσελιδων πραγματοποιείται απο ομάδα με έμπειρους προγραμματιστές, που αναλαμβάνει να δημιουργήσει προσαρμοσμένες λύσεις, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και βέλτιστες πρακτικές, έτσι ώστε να κερδίσουμε την αφοσίωση του επισκέπτη.Το SEO (Search Engine Optimization) είναι ένας όρος που περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές στρατηγικές marketing. Στην CMD στόχος μας είναι η ιστοσελίδα σας να φτάσει στην κορυφή στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Επιχειρήσεις

Τμήμα HR

PYLON

Το PYLON ERP είναι λογισμικό διαχείρισης λειτουργιών που επιτρέπει σε μία επιχείριση μέσω της αυτοματοποίησης των διαδικασιών, υπηρεσιών και πόρων να επιτυγχάνει βέλτιστα οικονομικά αποτελέσματα παίρνοντας τις ορθές διοικητικές αποφάσεις.

H νέα εμπορική εφαρμογή της Epsilon Νet που υποστηρίζει τις λειτουργίες μικρών και μικρομεσαίων εταιριώνΜε γρήγορη εγκατάσταση, χωρίς παραμετροποίηση και με χαμηλό κόστος, το PYLON Entry θα αλλάξει ριζικάτην καθημερινότητα στην επιχείρηση σας.

Μία εφαρμογή νέας γενιάς που εξυπηρετεί τις διαχρονικές ανάγκες των εμπορικών συστημάτων, αλλά και που μέσα από την πολυετή εμπειρία και μελέτη θέτει νέα standard στο τρόπο που θα λειτουργούν στο μέλλον

Το PYLON Accounting είναι μία λογιστική εφαρμογή πλήρως εναρμονισμένη με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (ΕΛΠ), ενώ διαθέτει καινοτόμες λειτουργίες και ιδέες μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον σχεδιασμένο σε τεχνολογία αιχμής.

Εφαρµογή με τεχνολογία αφής (Touch) για την ευρύτερη αγορά της λιανικής Προσφέρει εύκολη και γρήγορη εκµάθηση με προσανατολισµό στην εξυπηρέτηση των πελατών σας με ταχύτητα και αξιοπιστία.

Σύστημα διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου. Ενδυναμώστε τη σχέση σας με τους πελάτες σας και εξοπλίστε το τμήμα πωλήσεών σας με ένα πανίσχυρο εργαλείο.

Εφαρμογή που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης.

 • Εστιατόρια
 • Ταβέρνες
 • Cafe Bar
 • Delivery
 • Πολυχώρους διασκέδασης
 • Night clubs
 • Συνεδριακούς χώρους
 • Αθλητικά κέντρα

Εφαρμογή που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας με ανάγκες διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων.

Καλύπτει με την ίδια ευκολία τόσο τις παραδοσιακές όσο και τις σύγχρονες απαιτήσεις μίας τουριστικής επιχείρησης.

Extra & Hyper

Η εφαρμογή που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός λογιστικού γραφείου σε ένα εύχρηστο και απλό περιβάλλον εργασίας. Αυτοματοποίηση και τυποποιημένες διαδικασίες σας εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο και απλοποιούν την καθημερινότητα του σύγχρονου λογιστή!

Διαθέσιμο τόσο σε απλογραφικά όσο και σε διπλογραφικά βιβλία
Χωρίς επιπλέον χρεώσεις με βάση τον όγκο των παραστατικών
Χωρίς κανένα επιπλέον κόστος παραμετροποίησης / εγκατάστασης
Χωρίς χρήση και χωρίς απασχόληση της γραμμή του Internet σας
Χωρίς ανάγκη «εκμάθησης» για αξιόπιστη λειτουργία
Χωρίς υποχρέωση αλλαγής και αναβάθμισης προγράμματος (& migration)

Όλες οι αλλαγές του Ε.Φ.Κ.Α. μόνο με ένα κλικ.

 • Χωρίς καθυστέρηση
 • Χωρίς παραμετροποίηση
 • Χωρίς πρόσθετες καταχωρήσεις
 • Χωρίς extra κόστος

Η πιο πετυχημένη εφαρμογή φορολογίας και διαχείρισης εντύπων που θέτει επί σειρά ετών τα standard στην ελληνική αγορά. Διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες και απαράμιλλη ποιότητα σχεδιασμού. Με τη εγγύηση της Επιστημονικής Ομάδας της Epsilon Net.

Η απόλυτη λύση για απαιτητικούς λογιστές και μεγάλα λογιστικά γραφεία. Ανεξάντλητες δυνατότητες μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας οι οποίες θα απογειώσουν τις υπηρεσίες που παρέχετε στους πελάτες σας. Μοναδικές λειτουργίες που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη λογιστική εφαρμογή της αγοράς!

Η πληρέστερη εφαρμογή της αγοράς για Οργανωμένα Λογιστικά Γραφεία παίρνει Άριστα στην Αξιολόγηση Εφαρμογών Μισθοδοσίας και σας παρέχει τη δυνατότητα αναβαθμισμένης παρακολούθησης όλου του κυκλώματος μισθοδοσίας για απεριόριστο αριθμό εργαζομένων και εταιρειών με την πλέον εύχρηστη και συνάμα, έγκυρη διαδικασία της αγοράς.

Σας ενδιαφέρει κάποιο απο τα πακέτα μας;

Μιλήστε σήμερα με το Τμήμα Πωλήσεων

Let’s Get Started!