Κοσμάς Ναυπλιώτης

Τα πρώτα σημάδια για την αγάπη μου στην πληροφορική εμφανίστηκαν  το 1988 όπου  με έναν Amstrad περνούσα αμέτρητες ώρες εξερευνώντας τις δυνατότητες του. Από τότε δεν σταμάτησα ποτέ να ασχολούμαι με την πληροφορική.

 

Το 2001, μετα την αποφοίτηση απο τη σχολή λογιστικής του Πειραιά, εργάστηκα για πρώτη φορά σε εταιρεία πληροφορικής (μισθοδοσία, εμπορικό, λογιστικό, φορολογία εισοδήματος & ΒΙ εργαλεία). Το 2006, παράλληλα με την πληροφορική, εργάστηκα στο ΙΕΚ Κορέλκο σαν εκπαιδευτής μισθοδοσιας έχοντας αρκετά καλή γνώση των εργατικών και το 2008 στα ΑΧΟΝ σαν καθηγητής μαθητών με στόχο το ECDL.

 

Η εμπειρία μου αλλα περισσότερο η αγάπη για την πληροφορική είναι πηγή έμπνευσης, η επιτυχία των πελατών μας είναι η απόδειξη ότι έχουμε επιλέξει τον σωστό δρόμο.

 

Όταν προσπαθείς πραγματικά να πετύχεις μέσω της δουλειάς σου τότε όλα σου τα όνειρα αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα και εκει είσαι ασταμάτητος, αυτή είναι η βασική ιδέα και το motto της εταιρείας μας: when your dreams come alive you are unstoppable».

 

Είμαι περήφανος που παρουσιάζω πιο κάτω τους συνεργάτες μου που συμμερίζονται το ίδιο όραμα και στόχους με μένα.

Θα μας βρείτε

Software Solution
Ηριδάνου 3
TK 11528 - Αθήνα
  2120002329
  info@sspc.com.gr

Social media

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©